Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6148
Назва: Німецько-український кулінарний словник
Автори: Мелех, Галина Богданівна
Кійко, Світлана Василівна
Ключові слова: німецька мова
кулінарна лексика
фахова термінологія
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича
Бібліографічний опис: Мелех Г.Б., Кійко С.В. Німецько-український кулінарний словник: Близько 6 500 термінів і терміносполук. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. 288 с.
Короткий огляд (реферат): Словник містить близько 6,5 тисяч німецьких термінів і терміносполук з галузі кулінарії та їх українські відповідники. Адресатами словника є, насамперед, фахівці у галузі кулінарії, співробітники німецько-українських спільних підприємств, викладачі та студенти технологічних спеціальностей легкої промисловості. Словник може також стати в нагоді широкому колу осіб, які цікавляться німецькою національною кухнею, кулінарними блогами, фаховою і науково-популярною літературою з питань кулінарії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6148
ISBN: 978-966-423-627-7
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мелех_Кулінарний словник.pdf2,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.