Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6148
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМелех, Галина Богданівна-
dc.contributor.authorКійко, Світлана Василівна-
dc.date.accessioned2025-05-15T19:04:26Z-
dc.date.available2025-05-15T19:04:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМелех Г.Б., Кійко С.В. Німецько-український кулінарний словник: Близько 6 500 термінів і терміносполук. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021. 288 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-423-627-7-
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6148-
dc.description.abstractСловник містить близько 6,5 тисяч німецьких термінів і терміносполук з галузі кулінарії та їх українські відповідники. Адресатами словника є, насамперед, фахівці у галузі кулінарії, співробітники німецько-українських спільних підприємств, викладачі та студенти технологічних спеціальностей легкої промисловості. Словник може також стати в нагоді широкому колу осіб, які цікавляться німецькою національною кухнею, кулінарними блогами, фаховою і науково-популярною літературою з питань кулінарії.uk_UA
dc.language.isodeuk_UA
dc.publisherЧернівецький національний університет імені Ю. Федьковичаuk_UA
dc.subjectнімецька моваuk_UA
dc.subjectкулінарна лексикаuk_UA
dc.subjectфахова термінологіяuk_UA
dc.titleНімецько-український кулінарний словникuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мелех_Кулінарний словник.pdf2,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.