Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983
Назва: Значення фізичного виховання і спорту у соціалізації дітей з особливим потребами
Автори: Мукан, Наталія
Козіброда, Лариса
Ключові слова: інклюзивне фізичне виховання
діти з особливими потребами
фізичне виховання
спорт
фізична культура
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Мукан, Наталія. Значення фізичного виховання і спорту у соціалізації дітей з особливим потребами / Н. Мукан, Л. Козіброда // Молодь і ринок. - 2021. - №1. - С. 27-32. - Бібліогр. в кінці ст. (19 назв).
Короткий огляд (реферат): У статті окреслено значення фізичного виховання і спорту у соціалізації дітей з особливими потребами.Встановлено, що фізичне виховання і спорт мають великі можливості у процесі соціалізації учнів з особливими освітніми потребами. Підтверджено, що велика кількість фізичних вправ і варіативність їх виконання даєзмогу проводити відбір доцільних поєднань для кожного окремого випадку. Це обумовлює перевагу засобівфізичного виховання. З’ясовано, що принципово новим для теорії та практики занять з дітьми з особливими освітніми потребами є посилення педагогічного аспекту корекційного впливу на основі врахування єдності біологічних, фізичних, психологічних і соціальних властивостей особистості дитини. Усе це складає основу для ефективної організації фізичного виховання під час інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2983
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
228269-Текст статті-519549-1-10-20210331.pdf554,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.