Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2899
Назва: Формування емоційного інтелекту як компетентності майбутнього фахівця: постановка прблеми
Автори: Савчук, Борис
Ковальчук, Віра
Ключові слова: навички
компетентність
емоційний інтелект
емоційна грамотність
професійна підготовка
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Савчук, Борис. Формування емоційного інтелекту як компетентності майбутнього фахівця: постановка прблеми / Б. Савчук, В. Ковальчук // Молодь і ринок. - 2020. - №5. - С. 41-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): Здійснено спробу актуалізувати в освітньому і науково-педагогічному просторі України проблему формування емоційного інтелекту як однієї з базових компетентностей підготовки майбутніх фахівців різних галузей знань. Запропоновано авторське бачення постановкита актуалізації проблеми щодо необхідності формування емоційного інтелекту в майбутніх фахівців різного профілю як базової професійної компетентності, яка у ХХІ ст. вважається однією з найбільш затребуваних на ринку праці. Розкриваються суть і змістові характеристики емоційного інтелекту й емоційної грамотності та потенційні можливості їхнього використання в системі професійної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2899
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
223064-Текст статті-505576-1-10-20210113.pdf569,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.