Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2645
Назва: Концептуальні напрями розвитку вищої освіти в Україні у контексті європейської інтеграції
Автори: Шоробура, Інна
Ключові слова: Болонський процес
підготовка фахівців
вища освіта в Україні
євроінтеграція
концептуальні напрями
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Шоробура, І. Концептуальні напрями розвитку вищої освіти в Україні у контексті європейської інтеграції / І. Шоробура // Молодь і ринок. - 2019. - № 8. - С. 28-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито концептуальні напрями розвитку вищої освіти України у контексті Євроінтеграції.Звернено увагу на такі аспекти, як створення рівних можливостей у здобутті вищої освіти, оновлення змісту,форм організації освітнього процесу, запровадження сучасних інновацій, інформаційних технологій та ін.Визначено шляхи реалізації вище зазначених напрямів, як-от: перехід до ступеневої підготовки фахівців,формування мережі закладів вищої освіти, створення умов для навчання протягом життя, забезпечення мобільності на ринку праці та ін. Акцентовано на ідеях Болонського процесу в Україні, забезпечення якості вищої освіти, використання інноваційних підходів у викладанні та навчанні. Це, зокрема, дуальна освіта,дистанційна освіта та змішане навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2645
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
179333-Текст статті-397361-1-10-20190930.pdf747,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.