Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1996
Назва: Асимптотичні оцінки та їх застосування
Автори: Хаць, Руслан
Ключові слова: математика
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Хаць, Руслан. Асимптотичні оцінки та їх застосування : тексти лекцій, практичні, індивідуальні завдання : навч. посіб. для студ. спец. 014 "Середня освіта (Математика)", 111 "Математика" / Р. Хаць. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2023. - 130 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник написано відповідно до програми навчальної дисципліни "Асимптотичні оцінки та їх застосування" для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 014 "Середня освіта (Математика)", 111 "Математика" галузей знань 01 "Освіта/Педагогіка" та 11 "Математика та статистика", затвердженої вченою радою ДДПУ імені І. Франка. Цей курс побудовано за модульним принципом. Він містить лекційний матеріал, завдання для самостійного вивчення, завдання для практичних занять, індивідуальні завдання, завдання для самостійної роботи та модульного контролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1996
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Хаць.pdf3,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.