Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1502
Назва: Тренінгові технології у закладах вищої освіти
Автори: Шоробура, Інна
Ткаченко, Юляна
Ключові слова: тренінгові технології
заклади вищої освіти
види тренінгу
структура тренінгу
принципи організації тренінгу
Дата публікації: 2019
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Шоробура, Інна. Тренінгові технології у закладах вищої освіти / І. Шоробура, Ю. Ткаченко // Молодь і ринок. - 2019. - № 2. - С. 6-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито сутність тренінгових технологій, їх ефективність у використанні в закладах вищої освіти. Звернено увагу на види тренінгу, зокрема соціально-психологічний, особистісного зростання, тематичний, комунікативний, психокорекційний, психотерапевтичний та ін. Акцентовано на структурі тренінгу: вступна частина, основна, заключна, розкрито їх зміст. Відмічено, що основними складовими тренінгу є: тренінгова група, коло, приладдя для тренінгу, тренер, правила групи, інтерактивні методи навчання, оцінювання ефективності тренінгу та ін. Також визначено принципи організації тренінгу, зокрема мотиваційність, парадоксальність, образність, спрямованість на застосування результатів та ін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1502
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
162683-Текст статті-355595-1-10-20190406.pdf291,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.