Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1202
Назва: Основи дизайну в змісті підготовки художника-педагога
Автори: Ясеницька, Жанна
Савчин, Галина
Ключові слова: вища освіта
мистецька освіта
дизайн-освіта
художник-педагог
художня культура
духовна культура
дизайн
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Ясеницька, Жанна. Основи дизайну в змісті підготовки художника-педагога / Ж. Ясеницька, Г. Савчин // Молодь і ринок. - 2018. - № 8. - С. 123-127.
Короткий огляд (реферат): У статті окреслено проблему становлення та розвитку дизайн-освіти в Україні, розкрито значення дизайну в сучасному культурологічному просторі та освітньому процесі, висвітлено роль, місце та актуальність впровадження основ дизайну в змісті підготовки майбутніх художників-педагогів, акцентовано значимість професійного становлення художника-педагога з метою реалізації основ дизайнерської освіти у процесі безперервного навчання. Впровадження дизайну як напрямку підготовки майбутніх художників-педагогів у закладах вищої освіти потребує теоретичного осмислення і практичної реалізації, адже дизайн як засіб формування проектної художньо-естетичної культури, національної самосвідомості майбутніх фахівців має стати складовою їхньої професійної підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1202
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141888-Текст статті-304276-1-10-20180909.pdf228,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.