Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/956
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамфереско, Олена-
dc.date.accessioned2022-02-21T12:09:56Z-
dc.date.available2022-02-21T12:09:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗамфереско, Олена. Застосування особистісно-діяльнісного підходу у професійній підготовці майбутніх майстрів ресторанного обслуговування / О. Замфереско // Молодь і ринок. - 2018. - № 6. - С. 139-143.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/956-
dc.description.abstractСтаття присвячена проблемі застосування особистісно-діяльнісного підходу у професійній підготовці майбутніх майстрів ресторанного обслуговування до підприємницької діяльності у вищих професійних училищах. Єдність її особистісного і діяльнісного аспектів сприяє розумінню сутності, змісту, функцій і структури підприємницької компетентності фахівців цього профілю як чинника забезпечення особистісної та діяльнісної готовності випускників до підприємництва в ресторанній галузі.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherДрогобич : Колоuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectвище професійне училищеuk_UA
dc.subjectособистісно-діяльнісний підхідuk_UA
dc.subjectмайстер ресторанного обслуговуванняuk_UA
dc.subjectпрофесійно-технічна освітаuk_UA
dc.subjectресторанна галузьuk_UA
dc.titleЗастосування особистісно-діяльнісного підходу у професійній підготовці майбутніх майстрів ресторанного обслуговуванняuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
137047-Текст статті-294734-1-10-20180709.pdf267,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.