Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/717
Назва: Особливості професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання і спорту у закладах вищої освіти
Автори: Черненко, Сергій
Сорокін, Юрій
Ключові слова: фахівці
фізичне виховання
професійна підготовка
заклади вищої освіти
Дата публікації: 2019
Видавництво: Дрогобич : Коло
Бібліографічний опис: Черненко, Сергій. Особливості професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання і спорту у закладах вищої освіти / С. Черненко, Ю. Сорокін // Молодь і ринок. - 2019. - № 2. - С. 107-110. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається зміст організації професійної підготовка майбутніх фахівців з фізичного виховання i спорту у закладах вищої освіти. Актуальною проблемою нашої держави є професійна підготовка майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту у закладах вищої освіти. Така підготовка складається з навчальних дисциплін циклу загальної підготовки та фахового (професійно-практичного) циклу. Цикл загальної підготовки та фаховий (професійно-практичний) містить у своїй основі “Нормативні навчальні дисципліни”, “Вибіркові навчальні дисципліни (за вибором навчального закладу)”, “Вибіркові навчальні дисципліни (за вибором студента)”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/717
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
162830-Cергій Черненко-355981-1-10-20190408.pdf267,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.