Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/524
Назва: Застосування оздоровчо-прикладної системи Nordiс Walking у фізичному вихованні студентської молоді
Автори: Чопик, Роман
Слесарчук, Анна
Ключові слова: Nordiс Walking
спортивний туризм
оздоровчо-прикладна система
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Роман Чопик. Застосування оздоровчо-прикладної системи Nordiс Walking у фізичному вихованні студентської молоді / Роман Чопик, Анна Слесарчук // Інноваційні та інформаційні технології у фізичній культурі, спорті, фізичній терапії та ерготерапії : Матеріали II Всеукраїнської електронної науково-практичної конференції з міжнародною участю (Київ, 18 квітня 2019 р.). – К. : НУФВСУ, 2019. – С.140-142.
Короткий огляд (реферат): Представлено результати розробки програми впровадження у освітній процес з фізичного виховання закладів вищої освіти оздоровчо-прикладної системи Nordiс Walking, як складової змістового модуля "Спортивний туризм". Авторську програму розроблено на основі базової навчальної програми з фізичного виховання. Передбачається, що виконання вимог авторської програми сприятиме формуванню у студентів як загальних так і спеціальних компетенцій, у тому числі і прикладних навичок, необхідних для успішної туристично-рекреаційної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/524
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів та аспірантів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chopyk_Slesarchuk_2019_.pdf4,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.