Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/499
Назва: Ціннісний підхід у формуванні мовної поведінки майбутніх фахівців економічних спеціальностей
Автори: Западинська, Ірина
Ключові слова: мовна поведінка
освіта
ціннісний підхід
гуманітарна освіта
мовна особистість
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич : Коло
Бібліографічний опис: Западинська, Ірина. Ціннісний підхід у формуванні мовної поведінки майбутніх фахівців економічних спеціальностей / І. Западинська // Молодь і ринок. - 2018. - № 4. - С. 76-80.
Короткий огляд (реферат): У контексті процесів реформування в Україні перед освітою постають завдання підготовки людини до життя в якісно нових соціальних та економічних умовах. Для цього освіта і система виховання повинні переорієнтуватися на формування у студентів інноваційного типу мислення та дій. Назріла потреба підготовки людини до життя у глобалізованому просторі, де відбуваються значні динамічні зміни та істотний вплив на особистість. У сучасних умовах іноземне спілкування стало важливим компонентом майбутньої професійної діяльності спеціаліста, у зв’язку з чим значно збільшується роль дисципліни “Іноземна мова” в немовних ВНЗ. У статті обґрунтовано сутність ціннісного підходу щодо формування мовної поведінки фахівців економічних спеціальностей у процесі вивчення іноземних мов. Визначено напрямок розвитку сучасної економічної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/499
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
131490-Ірина Западинська-282367-1-10-20180517.pdf219,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.