Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/388
Назва: Фізична підготовка фахівців служби цивільного захисту як складова самозбереження
Автори: Таймасов, Юрій
Ключові слова: вправи
дослідження
моделювання
спеціальна фізична підготовка,
служба цивільного захисту
Дата публікації: бер-2018
Видавництво: Дрогобич : Коло
Бібліографічний опис: Фізична підготовка фахівців служби цивільного захисту якскладова самозбереження / Ю. Таймасов. - Дрогобич // Молодь і ринок. - 2018. - № 3. - С. 88-91.
Короткий огляд (реферат): У статті представлені проблемні місця у спеціальній фізичній підготовці фахівців служби цивільного захисту, щодо розвитку як окремих професійно важливих якостей, так і їх структурних змін в психічній сфері, що відбуваються під час виконання завдань за призначенням. Проведено аналіз існуючих засобів спеціальної фізичної підготовки, виявлення та впровадження нових професійних прийомів. Обґрунтовано модель професійних дій, яка передбачає набір бойових завдань, факторів що заважають та екстремальних умов ведення навчальних та професійних дій сприятимуть розвитку спеціальних фізичних здібностей, формуванню професійно важливих рухових умінь та навичок, підвищенню психофізичних можливостей, які забезпечують високий рівень прикладної готовності фахівців служби цивільного захисту. Наведено найбільш ефективні форми фізичних тренувань, засобами якої виховуються (психологічна та емоційна стійкість, сміливість і рішучість, наполегливість і цілеспрямованість, витримка і самовладання, стійкість уваги, впевненість у власних силах).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/388
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
128977-Юрій Таймасов-276013-1-10-20180419.pdf303,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.