Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/361
Назва: Підвищення якості освіти з залученням креативних методів при підготовці ін-женерів педагогів
Автори: Гевко, Ігор
Пагута, Мирослав
Ключові слова: педагогічна освіта
креативні методи
креативна педагогіка
якість освіти
вчитель комп’ютерних технологій
професійна компетентність
ефективність навчання
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич : Коло
Бібліографічний опис: Гевко, Ігор. Підвищення якості освіти з залученням креативних методів при підготовці інженерів педагогів / І. Гевко, М. Пагута // Молодь і ринок. - 2018. - № 3. - С. 11-16.
Короткий огляд (реферат): У статі розглянуто проблеми підвищення якості освіти при підготовці інженерів педагогів. Розглянуто основні проблеми якості освіти в Україні. Визначено, що для підвищення якості освіти необхідно залучати креативні методи навчання в освітній процес. В роботі наголошується, що підвищення ефективності традиційної системи відбувалося передусім шляхом упровадження нових підходів до методики проведення лекцій, семінарів, практичних занять, зокрема впровадження креативних методів в навчальний процес. Визначено, що викладач комп’ютерних технології повинен володіти так званим інноваційним компонентом: педагогічною діагностикою, рефлексією навчання, проектуванням освітніх систем, конструюванням навчального процесу, що веде до формування у нього нового педагогічного і технологічного мислення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/361
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
128880-Ігор Гевко, Мирослав Пагута-275753-1-10-20180418.pdf258,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.