Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3050
Назва: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ПІДГОТОВКИ БАТЬКА ДО ВИХОВАННЯ ДИТИНИ В СІМ’Ї (друга половина XX – поч. XXI ст.)
Інші назви: дисертація
Автори: Хомишак, Оксана Богданівна
Ключові слова: Ключові слова: батько, дитина, сім’я, виховання, підготовка батька, маскулінний елемент, педагогічна культура батька.
Дата публікації: жов-2011
Видавництво: ДРОГОБИЦЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА
Короткий огляд (реферат): Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогіки. – Дрогобицький державний педагогічний університет імені І. Я. Франка. – Дрогобич, 2011. Дисертація присвячена проблемі підготовки батька до виховання дитини в сім’ї. Здійснено аналіз розвитку теорії та практики підготовки батька до виховної діяльності. Обґрунтовано сутність та зміст поняття «батьківство» у педагогічному контексті з урахуванням маскулінного елементу. Розкрито еволюцію ролі батька в українській сім’ї і за кордоном. Розроблено критерії та рівні сформованості педагогічної культури батька. Визначено специфіку взаємин батька і дитини в умовах повної і неповної сім’ї. Теоретично обґрунтовано доцільність педагогізації процесу підготовки батька до виховання дитини в сім’ї, а також запропоновано модель його реалізації в сучасних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3050
Розташовується у зібраннях:Наукові видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dis.Хомишак.doc3,51 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.