Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3014
Назва: Методика викладання історичних дисциплін у вищій школі : методичні матеріали до семінар. занять
Автори: Біла, Світлана
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Біла, Світлана Ярославівна. Методика викладання історичних дисциплін у вищій школі : методичні матеріали до семінар. занять : для підгот. фах. другого (магістер.) рівня вищої освіти за спец. 014 Серед. освіта (Історія) гал. знань 01 Освіта / Педагогіка / С. Я. Біла. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2024. - 32 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник укладений відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Методика викладання історичних дисциплін у вищій школі» для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 Середня освіта (Історія) галузі знань 01 Освіта / Педагогіка, затвердженої науково-методичною радою ДДПУ імені Івана Франка. У посібнику наведено тематику семінарських занять та методичні поради щодо опрацювання і висвітлення питань, які виносяться на заняття, подано рекомендовану для опрацювання літературу та тематику індивідуальних завдань до кожного семінару. Рекомендований для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Історія).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3014
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник. Плани для семінарських занять та література 2024.pdf490,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.