Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/298
Назва: Підготовка до ЗНО: школа чи репетиторство?
Автори: Гладкевич, Мар’яна
Заяць, Ольга
Кишакевич, Юрій
Ключові слова: репетиторство
ЗНО
учитель
репетитор
тести
перевантаження
стан здоров’я
вимушене репетиторство
плата за репетиторство
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Гладкевич, М. Підготовка до ЗНО: школа чи репетиторство? / М. Гладкевич, О. Заяць, Ю. Кишакевич // Молодь і ринок. - 2018. - № 2. - С. 11-15.
Короткий огляд (реферат): Для сьогоднішніх дітей проблема репетиторства є актуальною. І особливо розповсюджене репетиторство саме під час підготовки до ЗНО. На прикладі Дрогобицького педагогічного ліцею автори вивчили стан розповсюдження репетиторства серед випускників і стверджують, що воно може допомагати краще підготуватися до ЗНО тільки деяким категоріям випускників і не повинно охоплювати усіх. Вчителі повинні застосовувати широкий спектр заходів для посилення індивідуальної роботи з учнями, які мають труднощі у засвоєнні знань з певних предметів; мають увести у систему роботи з випускниками протягом року знайомство з тестами ЗНО минулих років і на цій підставі переконувати їх, що організація повторення пройденого раніше матеріалу з підручника і старанне виконання завдань під час звичайних занять є гарантом успішної підготовки до ЗНО. Посилити роз’яснювальну роботу серед батьків і випускників про шкідливі впливи репетиторства на стан здоров’я дітей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/298
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
126776-Мар’яна Гладкевич, Ольга Заяць, Юрій Кишакевич-270787-1-10-20180324.pdf229,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.