Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2969
Назва: Методика навчання громадянської та історичної освітньої галузі у початковій школі
Автори: Ілляш, Соломія
Садова, Ірина
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Ілляш, Соломія. Методика навчання громадянської та історичної освітньої галузі у початковій школі : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи / С. Ілляш, І. Садова ; ДДПУ ім. І. Франка. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2024. - 82 с.
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику систематизовано та стисло викладено основний зміст курсу «Методика навчання громадянської та історичної освітньої галузі у початковій школі» відповідно до робочої програми навчальної дисципліни для фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта / Педагогіка спеціальності 013 Початкова освіта. У пропонованому посібнику розкрито структуру навчальної дисципліни, ви світлено мету, завдання та загальні засади аудиторної і самостійної роботи студен тів у системі здобуття вищої освіти за відповідним напрямом та освітнім рівнем, визначено ключові питання теорії і практики курсу, які винесені на аудиторне іпозааудиторне опрацювання. Також подано короткі теоретичні відомості до кожної теми, завдання для самостійної роботи, перелік питань для підсумкового контролю, список рекомендованих джерел інформації, якими студенти можуть користуватися під час самостійного опрацювання матеріалів цього курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2969
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ілляш, Садова .pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.