Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2965
Назва: Кримінальне і кримінально-процесуальне право України
Автори: Проць, Олександра
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Проць, Олександра. Кримінальне і кримінально-процесуальне право України : навч. посіб. для підгот. фах. першого (бакалавр.) рівня вищої освіти за спец. 014 Серед. освіта (Історія) / О. Проць ; ДДПУ ім. І. Франка, Універ. б-ка. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2024. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник відповідає робочій програмі навчальної дисципліни «Кримінальне і кримінально-процесуальне право України» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 Середня освіта (Історія). Посібник містить плани семінарських занять, перелік нормативно-правових джерел, основної та додаткової літератури до кожної теми, методичні поради, які допомагатимуть здобувачам вищої освіти підготувати повні і правильні відповіді на питання. Рекомендований для здобувачів вищої освіти, які вивчають кримінальне та кримінально-процесуальне право та усіх, хто цікавиться теоретичними і практичними питаннями кримінального та кримінально-процесуального права України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2965
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КіКПП_Семінари_2024_Проць (1).pdf769,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.