Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2949
Назва: Розвиток емоційного інтелекту в майбутніх менеджерів туризму
Автори: Савчук, Борис
Котенко, Руслан
Ключові слова: уміння інавички
професійна компетентність
емоційний інтелект
майбутній фахівець
психофізілогічні якості фахівця
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Савчук, Борис. Розвиток емоційного інтелекту в майбутніх менеджерів туризму / Б. Савчук, Р. Котенко // Молодь і ринок. - 2020. - №6-7. - С. 33-36. - Бібліогр. в кінці ст. (11 назв).
Короткий огляд (реферат): Здійснено аналіз науково-теоретичних засад емоційного інтелекту як однієї з найбільш затребуваних на ринку праці у ХХІ ст. компетентності майбутнього фахівця. Проведено порівняння основних компонентів емоційного інтелекту з психофізілогічними вимогами до підготовки майбутнього фахівця та виявлено їхню схожість. Запропоновано синтезоване визначення емоційного інтелекту як сукупності умінь і навичок особи розпізнавати й розуміти емоції, наміри, бажання інших людей і власні та здатність управляти ними для розв’язання практичних завдань. Представлено авторську програму (складається з двох основних діяльнісних блоків: “Я” та “Інші”), яка визначає вектори формування основних компонентів емоційного інтелекту у майбутнього фахівця.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2949
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
225658-Текст статті-514004-1-10-20210225.pdf751,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.