Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2913
Назва: Культура українського мовлення майбутніх правознавців крізь вимір еристики
Автори: Білавич, Галина
Мукан, Наталія
Ключові слова: діалог
професійна підготовка
майбутні правознавці
культура українського мовлення
еристика
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Білавич, Галина. Культура українського мовлення майбутніх правознавців крізь вимір еристики / Г. Білавич, Н. Мукан // Молодь і ринок. - 2020. - №6-7. - С. 47-51. - Бібліогр. в кінці ст. (5 назв).
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена проблемі формування культури українського мовлення майбутніх правознавців. Автори акцентують на еристиці як розділі риторики, у процесі вивчення якої студенти-юристи не тільки здобувають знання про способи переконання, ефективні форми мовленнєвого впливу на аудиторію, а й прополемічне мистецтво, глибше дізнаються про діалогічне мовлення, а також формують уміння вести суперечку.Базовими у процесі професійної мовленнєвої підготовки майбутніх правознавців мають стати знання про нормативність українського мовлення, його культуру, еристику, а також уміння вести розгорнутий монолог з фахової проблематики, виробити власний ораторський стиль, виголошувати промову з використанням невербальних засобів впливу на аудиторію, уміння вести діалог, полілог, використовувати мовленнєвий етикет тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2913
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
225736-Текст статті-514173-1-10-20210226.pdf730,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.