Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2902
Назва: Інформаційно-керуючі системи та STEM-технології
Автори: Лешко, Роман
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДПУ ім. І.Франка
Бібліографічний опис: Лешко, Роман. Інформаційно-керуючі системи та STEM-технології : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт / Р. Лешко. - Дрогобич : ДДПУ ім. І.Франка, 2023. - 40 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник “Інформаційно-керуючі системи та STEM-тех-нології” написаний відповідно до робочих програм навчальної дисципліни “Інформаційно-керуючі системи та STEM-технології” для підготовки фа-хівців магістерського рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Фізика) та 104 Фізика та астрономія, 112 Компʼютерні науки, затверджених вченою радою Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. У посібнику подано лабораторні роботи, які слугують базою для освоєння інформаційно-керуючих систем та STEM-технологій, зібрані основні методи та принципи роботи з платами Arduino. Для посібника характерне викладання теоретичних відомостей з практичною інструкцією і завданням до лабора-торної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2902
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лешко.pdf2,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.