Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/289
Назва: Латиноамериканська література у руслі теорії концептуального художного синтезу (Варгас Льйоса)
Автори: Чобанюк, Марія
Ключові слова: художній синтез
гуманізм
пафос
роман
концептуальний синтез,
мистецтво
Дата публікації: 2017
Видавництво: Дрогобич : РВВ ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Чобанюк, Марія. Латиноамериканська література у руслі теорії концептуального художного синтезу (Варгас Льйоса) / М. Чобанюк // Проблеми гуманітарних наук : зб. наук. праць ДДПУ імені Івана Франка / [редкол.: Н. В. Скотна, М. Ю. Федурко, М. П. Баган та ін.] ; МОН України. - Дрогобич : РВВ ДДПУ ім. І. Франка, 2017. - Вип. 40 : Філологія. - С. 118-125. - Бібліогр. в кінці ст. (8 назв).
Короткий огляд (реферат): У статті аналізується творчість представника латиноамериканської літератури Варгаса Льйоси у руслі теорії концептуального художнього син-тезу. Зазначено, що пафосом своїх книг Варгас Льйоса прилучився до процесу відродження людини, яка повинна вистояти у цьому непередбачуваному світі. Письменник осягає буття в категоріях великої «бібліотеки» світу. Він текстуалізує всі зовнішні впливи на фіктивний світ романів і так виходить за межі власної творчості, за межі певного виду мистецтва і відтворює дійс-ність в усій її багатоманітності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/289
Розташовується у зібраннях:Проблеми гуманітарних наук. Серія Філологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
117685-Чобанюк М.-253882-1-10-20171224.pdf468,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.