Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2858
Назва: Енвайроментальна освіта для сталого розвитку у вимірі Юнеско крізь призму підручникотворення
Автори: Білавич, Галина
Ключові слова: екологічна освіта
ЮНЕСКО
енвайронментальна освіта
підручники
сталий розвиток суспільства
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Білавич, Галина. Енвайроментальна освіта для сталого розвитку у вимірі Юнеско крізь призму підручникотворення / Г. Білавич // Молодь і ринок. - 2020. - №3-4. - С. 30-34. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): Pозглянуто питання енвайронментальної освіти для сталого розвитку у вимірі ЮНЕСКО крізь призму підручникотворення. Зазначено, що енвайронментальна освіта розвивається не лише як теорія, а радше якпевна практика, спрямована на формування екологічно орієнтованої т. зв. життєвої політики суспільства.Підручники в галузі енвайронментальної освіти пропонують конкретні шляхи природозбереження, гармонійної взаємодії особи із природою, орієнтують на подальшу гуманну діяльність у довкіллі, а також забезпечують енвайронментальні знання, спрямовані на формування екологічно орієнтованого світогляду; засвоєння системизнань у галузі взаємодії природи і суспільства; виховання екогуманістичного світосприйняття особистості;проєктують розвиток енвайронментального мислення, формування відповідних переконань особистості;формування енвайронментальної поведінки та культури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2858
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
216619-Текст статті-489761-1-10-20201118.pdf589,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.