Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2784
Назва: Культурологічний підхід підготовки майбутніх учителів початкової школи в освітньому просторі вищої освіти
Автори: Гречаник, Наталія
Ключові слова: парадигма
суспільство
виховання
гармонія
культурологічна підготовка
майбутній учитель
освіта
навчання
процес
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Гречаник, Наталія. Культурологічний підхід підготовки майбутніх учителів початкової школи в освітньому просторі вищої освіти / Н. Гречаник // Молодь і ринок. - 2020. - №1. - С. 56-61. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена актуальній в умовах сучасної освітньої моделі у вищих закладах освіти проблемі культурологічної підготовки вчителів початкової школи й аналізу сутнісних характеристик понятійно-категоріального апарату, який її забезпечує. Культурологічний підхід це вимір освітньої системи, що відображає не стільки соціальну стратифікацію й структуру суспільного виробництва, скільки культурний простір,що відповідає його формам у своїх базових змістовно-структурних параметрах. Зазначено, що освітає спеціалізованим способом трансляції й освоєння культурного досвіду, вона соціальний інститут із функцією відтворення поведінки й свідомості людей, інакше кажучи, культурного відтворення людини або відтворення культури людини в суспільстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2784
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
195793-Текст статті-436386-1-10-20200218 (1).pdf563,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.