Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/263
Назва: Моделювання симулятору збирання та діагностики ПК в процесі професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів
Автори: Алєксєєва, Ганна
Антоненко, Олександр
Кравченко, Наталія
Ключові слова: професійне навчання
якість вищої освіти
інженер-педагог
імітаційне моделювання
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Алєесєєва, Ганна. Моделювання симулятору збирання та діагностики ПК в процесі професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів / Г. Алєксєєва, О. Антоненко, Н. Кравченко. - Дрогобич // Молодь і ринок. - 2018. - № 1. - С. 125-129.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто окремі практичні аспекти впровадження комп’ютерних імітаційних засобів в процес професійної підготовки фахівців комп’ютерного профілю. Проведено аналіз праць вітчизняних та зарубіжних фахівців, який свідчить, що у контексті дослідження якості освіти не існує однозначного підходу до впровадження такого інноваційного підходу та виявлено, що розробка імітаційної моделі у вигляді симулятору збирання та діагностики ПК максимально наближає навчальний процес до практичної діяльності, що збільшує зацікавленість студентів та максимально сприяє підвищенню якості їх навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/263
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.