Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2288
Назва: Англійська мова. Тексти та завдання для самостійної роботи
Автори: Чобанюк, Марія Миколаївна
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Чобанюк, Марія Миколаївна. Англійська мова. Тексти та завдання для самостійної роботи : навч. посіб. уклад. відповід до прогр. навч. дисцип. "Інозем. мова за проф. спрямув. (англ.)" для підгот. фах. другого (магістер.) рівня вищої освіти Гал. знань 01 Освіта/Педагогіка, 23 Соціальна роб., 011 Освітні, пед. науки, Освітньої програми / М. М. Чобанюк ; ДДПУ ім. І. Франка, Кафедра практики англійської мови і методики її навчання. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2023. - 90 с. - Текст парал. англ. і укр. м.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник "Англійська мова. Тексти та завдання для самостійної роботи" містить тексти, слова, фрази, тести та завдання, які допоможуть глибше пізнати англійську мову та практично застосовувати набуті знання. Навчальний посібник призначений для студентів спеціальних та неспеціальних факультетів. Він також буде корисним усім, хто хоче вдосконалити та підвищити свої знання англійської мови.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2288
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЧОБАНЮК.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.