Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2287
Назва: Англійська мова: фрази для повсякденного спілкування
Інші назви: English: phrases for everyday communication : textbook.
Автори: Гутиряк, Оксана
Овчаренко, Л.
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Гутиряк, О. І. Англійська мова: фрази для повсякденного спілкування = Hutyriak O.I.,Ovcharenko l.R. English: phrases for everyday communication : textbook. : навч. посіб. укл. відповідно до прогр. навч. дисцип. "Іноземна мова (англ.)" для підгот. фах. першого (бакалавр.) рівня вищої освіти всіх філол. та нефілол. спец. / О. І. Гутиряк, Л. Р. Овчаренко. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2023. - 106 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник “Англійська мова: фрази для повсякденного спілкування” містить набір слів, фраз речень та текстів, необхідних для спілкування англійською мовою. Він допоможе глибше вивчити англійську мову та практично застосувати набуті знання. Навчальний посібник призначений для студентів спеціальних та неспеціальних факультетів, для учнів середніх шкіл з поглибленим вивченням англійської мови та тих, хто вивчає англійську мову самостійно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2287
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hutyriak, Ovcharenko.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.