Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2049
Назва: Методика навчання природничої освітньої галузі у початковій школі
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Методика навчання природничої освітньої галузі у початковій школі : посібник : метод. реком. до проведення практ. занять та орг. самост. роботи студ. / уклад.: Л. Стахів, Л. Колток, С. Волошин. - Дрогобич : ДДПУ ім. Івана Франка, 2023. - 58 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику вміщено методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи студентів; подано завдання для самостійного пошуку студентів репродуктивного, частково-пошукового та творчого рівнів, розроблено завдання для проведення індивідуальної, парної, групової та коо-перативно-групової форм навчальної діяльності під час проведення практичних занять з навчальної дисципліни, а також запропоновано орієнтовні запитання та завдання для контролю і самоконтролю студентів. Цим посібником можуть скористатися як студенти, так і учителі початкових класів закладів загальної середньої освіти з метою забезпечення ефективності освітнього процесу у спектрі модернізації початкової та вищої освіти в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2049
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ост. Стахів, Колток, Волошин.pdf847,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.