Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1872
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопович, Євген-
dc.contributor.authorСалій, Володимир-
dc.date.accessioned2023-03-17T09:23:43Z-
dc.date.available2023-03-17T09:23:43Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПопович, Євген. Вплив системи харчування на формування сценічної стабільності та емоційного стану виконавця / Є. Попович, В. Салій // Теорія та практика мистецької едукації у цивілізаційних викликах сьогодення : матеріали VII Міжнародної науково практичної конференції : збірник / ДДПУ ім. І. Франка, ТНПУ ім. В. Гнатюка, Ун-т ім. Яна Кохановського (Польща) та ін. ; ред.-упоряд.: З. Гнатів, Т. Медвідь. - Дрогобич : ДДПУ ім. Івана Франка, 2023. - С. 162-169.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1872-
dc.description.abstractУ статті розглянуто формування сценічної стабільності та емоційного стану виконавця через систему харчування. Проаналізовано властивість емоції породжувати в тілі відповідний їй смак так само, як і відчуття певного смаку породжує у людини відповідну емоцію.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.subjectсистема харчуванняuk_UA
dc.subject«доша»uk_UA
dc.subjectсмакuk_UA
dc.subjectгрупа кровіuk_UA
dc.subjectемоційний станuk_UA
dc.subjectсценічна стабільністьuk_UA
dc.titleВплив системи харчування на формування сценічної стабільності та емоційного стану виконавцяuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Теорія та практика мистецької едукації у цивілізаційних викликах сьогодення : матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник конф.-163-170.pdf554,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.