Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803
Назва: Новітня історія країн Азії і Африки
Автори: Горбачик, Оксана Олександрівна
Козій, Олександр Іванович
Ключові слова: схід
семінарські заняття
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Новітня історія країн Азії і Африки : метод. матер. для семінар. занять [для підгот. фах. першого (бакалавр.) рівня вищої освіти за спец. 014 "Серед. освіта (Історія)" гал. знань 01 "Освіта/Педагогіка"]. Ч. 1 / О. О. Горбачик, О. І. Козій ; ДДПУ ім. І. Франка. - 2-ге вид., допрац. - Дрогобич : ДДПУ ім. І. Франка, 2023. - 56 с.
Короткий огляд (реферат): Матеріали відповідають програмі курсу «Новітня історія країн Азії і Африки» для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» спеціальності «Історія», затверджені вченою радою Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. У виданні вміщено теми та питання практичних занять, подано методичні рекомендації щодо їх розгляду, а також термінологічний словник. Плани та методичні рекомендації для семінарських занять передбачають розгляд періоду новітньої історії країн Азії і Африки з часу завершення Першої світової війни і до середини ХХ століття. Тематика семінарських занять спрямована на ґрунтовніше вивчення новітньої історії Сходу, яка є надзвичайно важливою складовою всесвітньої історії. Посібник призначений для студентів IV курсу факультету історії, педагогіки та психології, а також може бути корисний для вчителів середніх шкіл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Горбачик, Козій (1).pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.