Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Назва: Підготовка майбутніх фахівців-міжнародників: досвід Великої Британії і Німеччини
Автори: Клепар, Марія
Ключові слова: вища освіта
Велика Британія
Німеччина
фахівці міжнародних відносин
професійна підготовка
освітні програми
Дата публікації: 2019
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Клепар, Марія. Підготовка майбутніх фахівців-міжнародників: досвід Великої Британії і Німеччини / М. Клепар // Молодь і ринок. - 2019. - № 4. - С. 72-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): У статті здійснено аналіз досвіду (історія, теорія, практика) підготовки бакалаврів і магістрів міжнародних відносин у Великій Британії і Німеччині. Показано, що теоретичні узагальнення з цієї проблеми спонукають корегувати національну систему професійної підготовки майбутніх фахівців-міжнародників України на концептуальному рівні, що виявляється в її нормативно-правовому, соціально-економічному, науково-теоретичному, структурно-інституційному, інформативно-комунікативному, міжнародно-інтеграційному, інших аспектах. З’ясування особливостей цього досвіду дає підґрунтя для зіставлення та виявлення особливого й загального, що стосуються диверсифікації освітніх програм, спеціальностей і кваліфікацій; модернізації і стандартизації змісту і якості освіти на основі компетентнісного підходу; створення педагогічних умов для професійного розвитку і самореалізації студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168482-Текст статті-371250-1-10-20190524.pdf343,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.