Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1577
Назва: Сутність та зміст компетентностей у здійсненні професійної взаємодії майбутніми офіцерами-прикордонниками
Автори: Тушко, Клавдія
Ключові слова: майбутні офіцери-прикордонники
професійна підготовка
професійна діяльність
професійна взаємодія
компетентність
професійні компетентності
Дата публікації: 2019
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Тушко, Клавдія. Сутність та зміст компетентностей у здійсненні професійної взаємодії майбутніми офіцерами-прикордонниками / К. Тушко // Молодь і ринок. - 2019. - № 4. - С. 68-71.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано проблему забезпечення якісної професійної підготовки майбутніх офіцерів-прикордонників та формування в них здатності до професійної взаємодії. Обґрунтовано важливість формування згаданої якості у фахівців прикордонного відомства. Розкрито значення компетентнісного підходу у формуванні здатності до професійної взаємодії. Визначено зміст поняття “компетентність у реалізації професійної взаємодії майбутніми офіцерами-прикордонниками”. Здійснено детальний аналіз особливостей оперативно-службової діяльності майбутніх офіцерів-прикордонників: суворий розподіл функціональних обов’язків, регламентованість, авторитарність в управлінській ланці, неухильне виконання вимог статуту, обмеженість у прийнятті і реалізації управлінських рішень. Подано перелік професійних компетентностей у зазначеній взаємодії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1577
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168476-Текст статті-371242-1-10-20190524.pdf263,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.