Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1547
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузан, Галина-
dc.contributor.authorГордієнко, Ніна-
dc.date.accessioned2022-05-25T08:59:07Z-
dc.date.available2022-05-25T08:59:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКузан, Галина. Освітній коучинг як інноваційна технологія професійної підготовки фахівців соціальної та соціально-педагогічної сфери у вищій школі / Г. Кузан, Н. Гордієнко // Молодь і ринок. - 2019. - № 3. - С. 81-85. - Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1547-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано теоретичні засади застосування технології освітнього коучингу у системі професійної підготовки майбутніх фахівців соціально-педагогічної та соціальної сфери в умовах університетської освіти. Коучингову технологію розглянуто в якості інноваційного засобу формування самоосвітньої та професійної компетентності фахівців. Окреслено типовий алгоритм та принципи і методи реалізації коучингової технології. Визначено переваги організації професійної підготовки майбутніх фахівців у вищій школі на основі коучингової педагогічної технології.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherДрогобич: Колоuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectкоучингuk_UA
dc.subjectкоучингова технологіяuk_UA
dc.subjectпрофесійна та самоосвітня компетентністьuk_UA
dc.subjectпринципиuk_UA
dc.subjectметоди освітнього коучингуuk_UA
dc.subjectпедагогічна позиція коуч-викладача і студентаuk_UA
dc.titleОсвітній коучинг як інноваційна технологія професійної підготовки фахівців соціальної та соціально-педагогічної сфери у вищій школіuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
166280-Текст статті-364876-1-10-20190508.pdf355,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.