Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1480
Назва: Підготовка викладачів професійно-художнього профілю у Польщі
Автори: Колісник-Гуменюк, Юлія
Ключові слова: вища освіта
фахівець
художня освіта
коледж
художній профіль
Дата публікації: 2019
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Колісник-Гуменюк, Юлія. Підготовка викладачів професійно-художнього профілю у Польщі / Ю. Колісник-Гуменюк // Молодь і ринок. - 2019. - № 1. - С. 47-51. - Бібліогр. в кінці ст.
Короткий огляд (реферат): Законодавче, навчально-методичне та матеріально-технічне забезпечення української освітньої системи потребує суттєвого вдосконалення, тому вивчення та творче використання зарубіжного досвіду є актуальним завданням педагогічних досліджень. У різних країнах, звичайно, існують певні відмінності в підходах до змісту й організації мистецької, педагогічної та професійно-художньої підготовки в закладах різного рівня. Прискіпливий огляд і узагальнення підходів до розвитку та вдосконалення художньо-педагогічної освіти дають змогу виділити оригінальні риси національних систем і спільні світові тенденції. Розглянемо провідні тенденції розвитку вищої професійно-художньої освіти у Польщі, які важливі з огляду завдань модернізації сучасної освіти України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1480
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
158319-Текст статті-345777-1-10-20190303.pdf238,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.