Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1414
Назва: Теоретико-концептуальне обґрунтування проблеми формування відповідального ставлення молоді до здоров'я
Автори: Крупник, Зоряна
Ключові слова: здоров’я
спосіб життя
молодь
відповідальне ставлення
формування
проблема
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Крупник, Зоряна. Теоретико-концептуальне обґрунтування проблеми формування відповідального ставлення молоді до здоров'я / З. Крупник // Молодь і ринок. - 2018. - № 11. - С. 75-79.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена розгляду актуальної проблеми формування здорового способу життя сучасної молоді. Здійснено огляд основних теоретично-концептуальних засад з даного питання. Особливий акцент зроблено на ретроспективному аналізі проблеми формування культури здорового способу життя, ціннісного ставлення до здоров’я особистості. Обґрунтовано необхідність комплексності процесу формування відповідального ставлення до особистого здоров’я у сучасної молоді, який спрямовуватиметься на вироблення особистої позиції особистості щодо власного здоров’я. А також доведено, що перспектива поліпшення здоров’я молоді найбільше пов’язана з системною діяльністю з формування здорового способу життя, що є набагато ефективнішою й економічно доцільнішою стратегією, ніж постійне збільшення витрат на лікування наслідків нездорового способу життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1414
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
152089-Текст статті-328695-1-10-20181220.pdf245,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.