Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1376
Назва: Професійна підготовка фахівців соціономічних професій у вимірі сучасних вимог і реалій
Автори: Кузан, Галина
Ключові слова: професійна діяльність
професійна підготовка
соціономічні професії
компетентнісна освіта
інтерактивні методи навчання
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Кузан, Галина. Професійна підготовка фахівців соціономічних професій у вимірі сучасних вимог і реалій / Г. Кузан // Молодь і ринок. - 2018. - № 10. - С. 68-73.
Короткий огляд (реферат): У статті окреслено специфічні особливості соціономічних професій, розглянуто окремі аспекти професійної підготовки у вищій школі майбутніх фахівців соціономічної сфери; акцентовано на актуальності компетентнісної освіти та впровадженні інтерактивної моделі навчання студентів з метою забезпечення якості їх підготовки до майбутньої професійної діяльності на рівні міжнародних вимог, що передбачає формування в них здатності добре орієнтуватися в сучасних реаліях й адекватно реагувати на них, знаходити оптимальні шляхи попередження та подолання виникаючих проблем, конкурентоспроможності як на вітчизняному, так і світовому ринку праці на основі осучаснення змісту освіти з чіткою орієнтацією на майбутнє, застосування інтерактивних методів навчання, що сприяють розвитку метакомпетентності майбутніх фахівців, здатності до рефлексії та відповідальності за прийняті рішення, а також створення умов, які б спонукали сьогоднішніх студентів до саморозвитку, самовдосконалення протягом усього трудового життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1376
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
147017-Текст статті-316987-1-10-20181111.pdf251,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.