Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1156
Назва: Християнська педагогіка виховання дітей та молоді у просвітницькій діяльності Андрея Шептицького
Автори: Кекош, Олег
Ключові слова: Андрей Шептицький
християнське виховання
цінності виховання
українська школа
діти
молодь
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Кекош, Олег. Християнська педагогіка виховання дітей та молоді у просвітницькій діяльності Андрея Шептицького / О. Кекош // Молодь і ринок. - 2018. - № 8. - С. 48-53.
Короткий огляд (реферат): Досліджено головні ідеї просвітницької діяльності митрополита Андрея Шептицького та обґрунтовано їх актуальність у діяльності сучасних душпастирів. Застосовано синтетично-аналітичний метод і розкрито методологію виховання у творах митрополита Андрея Шептицького. Проаналізовано актуальні питання виховання дітей та молоді на основі християнських цінностей. Запропоновано ідеї, які сприятимуть подоланню стереотипів педагогічного мислення, творчому використанню історичного вітчизняного освітнього досвіду в сучасних умовах перебудови українського шкільництва, зокрема, у вирішенні окремих соціальних проблем й організації позаурочної та позашкільної виховної роботи в середніх школах, спрямованої на моральне виховання учнів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1156
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141868-Текст статті-304234-1-10-20180908.pdf242,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.