Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148
Назва: Формування життєво важливих економічних компетентностей у навчальниій діяльності
Автори: Шпак, Олександр
Булавенко, Світлана
Примаченко, Наталія
Ключові слова: економічні компетенції
економічна освіта
методи та форми економічної освіти
шляхи формування економічних компетенцій
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Шпак, Олександр. Формування життєво важливих економічних компетентностей у навчальниій діяльності / О. Шпак, С. Булавенко, Н. Примаченко // Молодь і ринок. - 2018. - № 8. - С. 6-11.
Короткий огляд (реферат): Економічна освіта, на нашу думку, може не тільки створювати спеціальні економічні знання та навички, актуальні в сучасних умовах, але і розвивати соціально-заявлені особистісні якості (ініціативність, незалежність, компетентність), формувати моральні та цінні мотиви господарської діяльності (мотиви соціальної відповідальності, творче співробітництво у процесі соціально значимої діяльності, досягнення міцного соціально-професійного статусу, матеріального добробуту). Тому дуже важливим завданням сучасної освіти є формування економічної компетенції саме на уроках економіки. У статті охарактеризовано актуальність формування життєво важливих економічних компетентностей, розглядається зміст, складові та шляхи формування економічних знань і вмінь учнів, приділяється значна увага основним вимогам до рівня підготовки учнів з економіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141790-Текст статті-304007-1-10-20180906.pdf336,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.