Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1095
Назва: Професіограма майбутнього фахівця бойового та оперативного забезпечення
Автори: Любас, Анжеліка
Ключові слова: професіограма
фахівці бойового та оперативного забезпечення
військово-професійна діяльність
професійна компетентність
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Любас, Анжеліка. Професіограма майбутнього фахівця бойового та оперативного забезпечення / А. Любас // Молодь і ринок. - 2018. - № 5. - С. 148-154.
Короткий огляд (реферат): У статті проведено дослідження професіограми фахівців бойового та оперативного забезпечення на основі аналізу поняття, структури, ключових ознак, вимог до професійної діяльності майбутніх фахівців бойового та оперативного забезпечення. Визначено основні види військово-професійної діяльності фахівців бойового та оперативного забезпечення. Встановлено, що якість виконання майбутніми фахівцями бойового та оперативного забезпечення професійних функцій, ролей та обов’язків безпосередньо залежить від ряду індивідуально-психологічних особливостей цих фахівців, зокрема професійної мотивації, професійного мислення, емоційно-вольової сфери, комунікативних здібностей. Обґрунтовано поняття, структуру і зміст професійної компетентності майбутніх фахівців бойового та оперативного забезпечення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1095
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
133928-Текст статті-288240-1-10-20180617.pdf329,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.