Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1092
Назва: Артистизм як вияв творчого начала майбутнього педагога- музиканта в диригентсько-хоровій діяльності
Автори: Багрій, Тетяна
Ключові слова: майбутній музикант-педагог
професійна підготовка
виконавська діяльність
диригент
хоровий колектив
імпровізація
акторська майстерність
артистизм
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Багрій, Тетяна. Артистизм як вияв творчого начала майбутнього педагога- музиканта в диригентсько-хоровій діяльності / Т. Багрій // Молодь і ринок. - 2018. - № 5. - С. 134-138.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлюється важливість формування артистизму майбутнього педагога-музиканта в процесі професійної підготовки. Обґрунтовано питання оволодіння елементами акторської майстерності. Автор визначає умови, у яких шліфується професійна майстерність педагога-музиканта. Дається визначення поняття “артистизм”. Виявляються спільні елементи діяльності та відмінності професії педагога й актора. Вказано шляхи реалізації виконавсько-хорової діяльності і зазначається роль артистизму в цьому процесі. Артистизм розглядається як необхідність самостійної творчості та успішної виконавської діяльності, у якій велика роль відводиться інтерпретації хорового твору, глибокому осмисленню музики та чуттєвому проникненню в образну сферу хорового твору.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1092
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
133924-Текст статті-288230-1-10-20180617.pdf309,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.