Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005
Назва: Проблеми навчання іноземної мови у початковій школі : інноваційний контекст
Автори: Кравчук, Лілія
Ключові слова: іноземна мова
початкова школа
тенденції іншомовної освіти
молодші школярі
Європейські рекомендації з мовної освіти
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дрогобич: Коло
Бібліографічний опис: Кравчук, Лілія. Проблеми навчання іноземної мови у початковій школі : інноваційний контекст / Л. Кравчук // Молодь і ринок. - 2018. - № 5. - С 84-88.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано основні проблеми (педагогічні, методичні, організаційні) пов’язані із запровадженням вивчення іноземної мови в початковій школі; з’ясовано тенденції іншомовної освіти у Європейському мовному просторі; розкрито особливості запровадження іноземної мови в початковій школі України (90-ті роки XX ст.); обґрунтовано можливість і доцільність раннього навчання іноземних мов молодших школярів. Проведено аналіз теоретичних праць вітчизняних та зарубіжних фахівців, який свідчить, що у контексті дослідження іншомовної освіти не існувало однозначної думки стосовно запровадження іноземної мови з другого чи з першого класу. Проте можна відзначити першочерговість цього питання у контексті вимог Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.dspu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005
Розташовується у зібраннях:Журнал “Молодь і ринок”

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
133904-Текст статті-288205-1-10-20180617.pdf179,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.